Over Tservaes BVBA

Tservaes is opgericht in april 2016. Na mijn bouwopleiding aan de GIK in keerbergen, heb ik 13jaar ervaring kunnen opdoen bij gerenommeerde aannemers. Al snel kreeg ik, door mijn engagement en betrouwbaarheid, de rol van ploegbaas. Gedurende meer dan 8 jaar heb ik in deze rol werven van A tot Z opgevolgd en gecoördineerd. Van huizen tot appartementsgebouwen, van metswerk tot zichtbeton.

In april 2016 heb ik TServaes opgestart. Tijdens de verbouwing van het huis van mijn broer kreeg ik van zowel de architect als verschillende andere afwerkingsbedrijven positieve commentaren op mijn werk. Hierdoor voelde ik me gesteund om de stap naar een zelfstandige activiteit te maken. De tijd was rijp om in mijn eigen naam klanten te vreden te stellen. In april 2016 startte ik met de eerste werken. Al snel volgden tevreden klanten en een goed gevulde agenda. De meeste werken voer ik alleen uit, en indien nodig kan ik rekenen op mijn vader voor de nodige hulp.

Onze specialiteiten

Aangezien ik meestal alleen werk, heeft u steeds contact met de zaakvoeder. Dit persoonlijk contact is zeer belangrijk omdat op deze manier kort op de bal gespeeld kan worden indien kleine aanpassingen gewenst zijn.

Ik werk uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen en de beste technieken. Door geregeld bijscholingen te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.

Elke klus, klein of groot, wordt met veel passie en deskundigheid aangepakt zodat een perfect eindresultaat kan worden afgeleverd.

Een tevreden klant zorgt immers voor de grootste voldoening.

Hoe gaan we te werk?

We proberen u zo snel mogelijk na uw contactname een offerte te bezorgen. Dit gebeurt steeds na persoonlijk contact en bezoek aan de toekomstige werf. Enkel zo kunnen wij de precieze omvang inschatten en van bij het begin een juiste offerte bezorgen. Wij houden er immers niet van u later een extra factuur te moeten bezorgen omdat de situatie niet correct werd ingeschat.

Eenmaal er een akkoord is worden de werken ingepland in mijn agenda. We proberen de vooropgestelde start- en einddatum zo goed mogelijk te benaderen. Helaas zorgen weersomstandigheden soms voor een kleine vertraging.

In nauw contact met de opdrachtgever en architect werk ik naar een professioneel en bevredigend resultaat toe. Tijdens de werken wordt er, in de mate van het mogelijke, rekening gehouden met vragen van de klant om nog kleine aanpassingen te doen.

Ook na de oplevering kan u me nog steeds contacteren voor advies en vragen.