Referenties

"“ Wij hebben net ons huis volledig gerenoveerd. Voor deze totaalrenovatie hebben we de ruwbouwwerken laten doen door Thierry. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Thierry zorgde niet alleen voor een scherpe prijs en een stipte uitvoering. Hij stond ons ook steeds met raad en daad bij voor alle kleine en grote problemen die in de loop van de verbouwingen opdoken. Thierry heeft uitstekend werk geleverd en is iemand die we zeker zullen aanbevelen bij vrienden en familie.” "
Steven en Mieke, Boortmeerbeek, 2017
"Thierry Servaes is het toonbeeld van een aannemer. Duidelijke communicatie en heldere afspraken vormen de basis van een efficiënt verbouwingproces en zijn de hoekstenen van zijn bedrijf. Hij is steeds een man van zijn woord. De werken voert hij uit met de precisie en efficiëntie alsof het voor zichzelf zou zijn. Door zijn ruime ervaring konden we, doorheen heel het bouwproces, steeds op hem terugvallen met praktische vragen of voor de noodzakelijk interventies. Het is duidelijk dat Thierry een aannemer is uit liefde voor de job. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van zijn werk, we zouden hem meteen weer aannemen."
Ellen & Sam, Haacht, September 2017


Foto's van projecten

Bekijk nog meer foto's op onze Facebook pagina

TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be TServaes.be